הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
4 כוסות מים רותחים
כפית מחוקה כורכום טחון
2 גזרים בינוניים מגורדים גס על פומפיה
½ קופסא שימורי תירס מסוננים
1 כפית גדושה מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את האורז כ-2 דקות,
מוסיפים את הגזר והתירס, בוחשים על האש עם האורז במשך כ-2 דקות נוספות,
מוסיפים את המלח והכורכום ובוחשים, מוסיפים את המים הרותחים ובוחשים
מקצרים להבה, מכסים סיר במכסה ל-20 דקות בול!
מסירים מהאש ממתינים 5 דקות ואוכלים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון