הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
שמן בישול
אופן ההכנה
שמים שמן עד שיכסה את תחתית הסיר.
יש לשטוף את האורז במסננת ולייבש אותו היטב.
מוסיפים חצי מכמות האורז (1 כוס) לשמן החם, מערבבים ומטגנים עד שישחים.
לאחר שהאורז השחים, מוסיפים את הכוס השניה ומטגנים מעט.
מוסיפים 3 כוסות מים ( כוס וחצי מים על כל כוס אורז).
מוסיפים 2 כפיות מלח. (כפית מלח לכל כוס).
מבשלים 20 דקות על אש נמוכה מאוד (מומלץ לבשל על פלטה שמפזרת את החום).
מכבים את האש ומניחים עם מכסה סגור (לנוח) עוד כ- 20 דקות.
*** חשוב לא לערבב את האורז במהלך ההכנה!!!***
מגיש:
מקור: רץ במשפחה
שתף את המתכון