חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות אורז עם חזה אווז מעושן, שרימפס וראשי קלמארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות אורז עם חזה אווז מעושן, שרימפס וראשי קלמארי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות אורז
100 גרם חזה אווז מעושן פרוס דק
½ ק"ג שרימפס נקיים
100 גרם ראשי קלמרי נקיים
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
3 שיני שום קצוצות דק
2 כפיות זנגביל קצוץ
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1 גזר פרוס דק
75 גרם בוטנים קלופים וחצויים
250 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות
50 גרם פטריות שיטאקה שחורות מיובשות מושרות חצי שעה במים רותחים
½ בצל אדום בינוני פרוס גס
½ כוס יין אדום מתוק
2 כפות שמן צמחי
אופן ההכנה
משרים את השרימפס והקלמארי למשך הלילה בסויה, רוטב הצ'ילי, שן שום קצוצה אחת וכפית זנגביל קצוץ.
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומניחים בצד. פורסים את פטריות השיטאקה לפרוסות גסות.
מחממים את השמן בווק. כאשר השמן חם מוסיפים את השום והזנגביל ומקפיצים כחצי דקה. מוסיפים את חזה האווז המעושן ומקפיצים כחצי דקה נוספת. מוסיפים את השרימפס והקלמארי יחד עם נוזלי המשרה ומקפיצים כדקה נוספת. מוסיפים את הגזר, הבצל האדום והירוק, פטריות השמפיניון ופטריות השיטאקה ומקפיצים כדקה נוספת. מוסיפים את אטריות האורז ואת היין האדום ומקפיצים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הבוטנים ומקפיצים עוד חצי דקה ומגישים חם מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון