הוראות הכנה
מרכיבים
½ חבילה אטריות דקות
מים רותחים (לפי הוראות הבישול על האריזה)
1 בצל בינוני
1 כף אבקת מרק בצל
4-5 כפות שמן קנולה
מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות לפי ההוראות על האריזה.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם השמן עד להשחמה.
בסוף הטיגון מוסיפים 1 כף אבקת מרק בצל ובוחשים היטב. מטגנים עוד כדקה ומעבירים לקערת פיירקס עם השמן של הטיגון. מסננים את האטריות המבושלות ושוטפים במים קרים.
מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן. טועמים ומתקנים תיבול עם מעט מלח.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון