חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות סיניות עם שלושה סוגי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות סיניות עם שלושה סוגי פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר בצק פסטה מרודד.
5 כפות שמן
3 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
12 בצלים ירוקים מופרדים לחלק הלבן ולחלק הירוק.
12 פטריות שיטאקי מושרות במים חמים
3 פטריות פורטבלו טריות
12 פטריות שמפיניון טריות חצויות
לרוטב:
רבע כוס מרק עוף צח
3 כפות רוטב סויה
כפית סוכר
מלח, פלפל שחור טחון טרי
כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
חוצים את פטריות הפורטבלו לשניים ופורסים עבה. סוחטים את הפטריות היבשות, חותכים, מסירים וזורקים מהן את הרגל (העצית והלא אכילה) חותכים לרבעים. את החלק הירוק של הבצלים חותכים לרצועות ומי קרח. מערבבים את חומרי הרוטב בקערית.
חותכים את יריעת הבצק במכונת הפסטה לאטריות דקות.
מבשלים במי מלח כשלוש דקות, מעבירים למסננת ושוטפים היטב במים קרים.
שמים את השמן בווק וכשהוא חם, מכניסים פנימה את השום, הג'ינג'ר והחלקים הלבנים של הבצלים הירוקים (שלמים ומנוקים). מטגנים תוך ערבוב כדקה. מוסיפים את שלושת סוגי הפטריות לטיגון, תוך ערבוב של כשתי דקות. מוסיפים את האטריות, מלח ופלפל, מטגנים יחד כדקה.
מוסיפים את חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה וכל הזמן מערבבים. מבשלים יחד כדקה, מעבירים לכלי הגשה נאה, מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון