הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' אטריות עבות
1 בצל לבן
12 פטריות שמפינון טריות , אם אין אפשר מקופסא - לבשל במים רותחים לפני.
50 גר' צנוברים
1 מיכל שמנת לבישול
תבלינים:מלח ,פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט, פלפל צי'לי אדום יבש, כפית אבקת מרק עוף זך,
אופן ההכנה
מטגנים בשמן זית את הבצל עם הפטריות והצנוברים (לפי הסדר)(חותכים את הבצל לטבעות דקיקות ואת הפטריות לאורכן , מוספים את כל התבלינים
חוץ מהאבקת מרק עוף , בכמות סבירה .
מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן , לשמנת מוספים את המרק עוף לאחר שהומס במים חמים (3 כפות מים חמים) ומוספים לבצל ולפטריות .
המנה מוכנה כאשר השמנת מבעבעת , מסנים את האטריות ומוספים את הרוטב.
ממולץ להוסיף גבינה פרמזן עם עלי נענע טריים , בתוספת כוס יין אדום משובח.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רן מלכה
שתף את המתכון