חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אידלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לסגור היטב את התבניות הקטנות - אפשר עם רדיד אלומיניום ע"מ למנוע הצטברות מים בתוכן.
אידלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לסגור היטב את התבניות הקטנות - אפשר עם רדיד אלומיניום ע"מ למנוע הצטברות מים בתוכן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז השרייה 6 שעות
1 כוס עדשים אדומים השרייה 6 שעות
מסננים וטוחנים את העדשים והאורז עד לקבלת ממרח.
מוסיפים לממרח סודה לשתיה מים ומערבביםעד לקבלת בצק דליל.
שופכים את הבצק לתבניות קטנות ומכסים.
מאדים בתוך כלי עם מים חמים במשך 20 דקות עד שקיסם יוצא נקי.
מגישים בליווי צ'טני.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון