חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איטריות בנוסח תאילנדי/סיני עם גזר ופלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת המון זמן מתכון לאיטריות בנוסח תיאלנדי/סיני עם גזר ופלפלים אדומים, אכלתי פעם ואני מתה לדעת איך מכינים את זה 😉
איטריות בנוסח תאילנדי/סיני עם גזר ופלפלים אדומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת המון זמן מתכון לאיטריות בנוסח תיאלנדי/סיני עם גזר ופלפלים אדומים, אכלתי פעם ואני מתה לדעת איך מכינים את זה 😉
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות ביצים
2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1 כפית זנגביל קצוץ דק
1 גבעול בצל ירוק קצוץ דק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס יין אדום מתוק
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
1 כפית קורנפלור מדולל במעט מים
1 כף שמן שומשום
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות במים לפי הוראות היצרן ומסננים. במחבת ווק מחממים את שמן השומשום. מוסיפים את השום, הזנגביל ואת החלק הלבן של הבצל. מקפיצים קלות ומוסיפים את הגזר והפלפל האדום. מקפיצים כשתי דקות ומוסיפים את הסויה, היין האדום ורוטב הצ'ילי. מבשלים כדקה ומוסיפים את הקורנפלור המדולל. מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב כך שהרוטב נתפס לאיטריות והירקות מעורבבים היטב עם האטריות. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מערבבים ומורידים מן האש.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון