הוראות הכנה
מרכיבים
איטריות למרק עוף :
חומרים:
1 כוס קמח תפוחי אדמה
5 ביצים
כוס וחצי מיים
כפית מלח
רבע כפית פלפל לבו טחון דק
4 כפות שמן זיית /שמן קנולה
אופן ההכנה
מערבבים הכול לנוזל הומוגני
משתמשים במחבת חשמלי דיה שף
או מחבת טפלון על כיריים גז
עם מצקת שופכים לתוך המחבט מצקת ומסובבים עד שהנוזל יכסה את כול
המחבת-[במחבת חשמלי זה יותר קל כי יש אפשרות לכוון את הטמפרטורה ל170 מעלות]
כאשר הקצוות ניפרדות מהדפנות זה סימן שיש להפוך את החביתית
כאשר רואים כי החביתית הזהיבה יש להוציא אותה למשטח ישר .
ולצקת את החביתה הבאה - זה מאוד דומה להכנת בלינצס
להקפיד לפני כול מזיגה לטרוף היטב את הנוזל כי לקמח תפוחיי האדמה יש תכונה שהוא שוקע.
בגמר הכמות יש לקחת את החביתיות אחת אחת לגלגל ולפרוס דק מאוד בסכין חדה .
לצקת מרק עוף רותח על האיטריות ,
האיטריות במרק עוף סופגות ומתנפחות ומעשירות מאוד את טעם המרק
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון