חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איטריות כשרות לפסח למרק עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לפסח יתקבלו בברכה.
איטריות כשרות לפסח למרק עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לפסח יתקבלו בברכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
איטריות למרק עוף :
חומרים:
1 כוס קמח תפוחי אדמה
5 ביצים
כוס וחצי מיים
כפית מלח
רבע כפית פלפל לבו טחון דק
4 כפות שמן זיית /שמן קנולה
אופן ההכנה
מערבבים הכול לנוזל הומוגני
משתמשים במחבת חשמלי דיה שף
או מחבת טפלון על כיריים גז
עם מצקת שופכים לתוך המחבט מצקת ומסובבים עד שהנוזל יכסה את כול
המחבת-[במחבת חשמלי זה יותר קל כי יש אפשרות לכוון את הטמפרטורה ל170 מעלות]
כאשר הקצוות ניפרדות מהדפנות זה סימן שיש להפוך את החביתית
כאשר רואים כי החביתית הזהיבה יש להוציא אותה למשטח ישר .
ולצקת את החביתה הבאה - זה מאוד דומה להכנת בלינצס
להקפיד לפני כול מזיגה לטרוף היטב את הנוזל כי לקמח תפוחיי האדמה יש תכונה שהוא שוקע.
בגמר הכמות יש לקחת את החביתיות אחת אחת לגלגל ולפרוס דק מאוד בסכין חדה .
לצקת מרק עוף רותח על האיטריות ,
האיטריות במרק עוף סופגות ומתנפחות ומעשירות מאוד את טעם המרק
בתאבון
מגיש: shuly8
מקור:
שתף את המתכון