חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אייס קפה מקגייור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנה שיטה שתוציא לכם קפה בעל "קצף" קר br ומחולק לשלושה צבעים שיעשו רושם על האורחים,
אייס קפה מקגייור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנה שיטה שתוציא לכם קפה בעל "קצף" קר br ומחולק לשלושה צבעים שיעשו רושם על האורחים,
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כפית קפה נמס
סוכר לפי הטעם
קוביות קרח, אם יש קרח מרוסק עוד יותר טוב
2-3 כפיות מים חמים (לא רותחים, למען הבטיחות)
צנצנת קטנה או ניילון נצמד
אופן ההכנה
1 . מניחים בכוס את הסוכר והקפה ועליהם מוזגים את המים החמים,
אוטמים היטב בניילון נצמד ומתחילים לשקשק את הכוס חזק, אבל ממש חזק,
עד שהכל יימס לחלוטין וקצף חום ייווצר.
2 . מסירים את הניילון הנצמד ומוסיפים הרבה קרח עד שיגיע לקצה הכוס
3 . להיווצרות צבעים בקפה מוסיפים חלב במזיגה איטית,
טיפ קטן – אם תמזגו את החלב לאט ובזרם דק על גבי אחת מקוביית הקרח,
המזיגה תהיה מושלמת.
הערה :
למי שאין ניילון נצמד או פוחד להשתמש בו עם נוזלים,
אפשר להשתמש בצנצנת קטנה ולאחר הערבוב הנמרץ,
למזוג את הקצף לכוס ולהשלים עם קוביות הקרח והחלב.
מגיש: אלטעזאכן1979
מקור:
שתף את המתכון