הוראות הכנה
מרכיבים
1 כפית קפה נמס
סוכר לפי הטעם
קוביות קרח, אם יש קרח מרוסק עוד יותר טוב
2-3 כפיות מים חמים (לא רותחים, למען הבטיחות)
צנצנת קטנה או ניילון נצמד
אופן ההכנה
1 . מניחים בכוס את הסוכר והקפה ועליהם מוזגים את המים החמים,
אוטמים היטב בניילון נצמד ומתחילים לשקשק את הכוס חזק, אבל ממש חזק,
עד שהכל יימס לחלוטין וקצף חום ייווצר.
2 . מסירים את הניילון הנצמד ומוסיפים הרבה קרח עד שיגיע לקצה הכוס
3 . להיווצרות צבעים בקפה מוסיפים חלב במזיגה איטית,
טיפ קטן אם תמזגו את החלב לאט ובזרם דק על גבי אחת מקוביית הקרח,
המזיגה תהיה מושלמת.
הערה :
למי שאין ניילון נצמד או פוחד להשתמש בו עם נוזלים,
אפשר להשתמש בצנצנת קטנה ולאחר הערבוב הנמרץ,
למזוג את הקצף לכוס ולהשלים עם קוביות הקרח והחלב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון