חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איך מכינים חומוס של חומוסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מאליהו, יש לו חומוסיה קטנה ומטריפה בתל אביב, ממש מתחת לבית שלי, כל יום מהשעה שמונה בבוקר ועד השעה שתיים בצהריים שעת הסגירה, תור גדול של אנשים שמחכים למנה מהחומוס המשובח הזה. br brאז כך מכינים חומוס אמיתי בבית br br
איך מכינים חומוס של חומוסיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה קיבלתי מאליהו, יש לו חומוסיה קטנה ומטריפה בתל אביב, ממש מתחת לבית שלי, כל יום מהשעה שמונה בבוקר ועד השעה שתיים בצהריים שעת הסגירה, תור גדול של אנשים שמחכים למנה מהחומוס המשובח הזה. br brאז כך מכינים חומוס אמיתי בבית br br
הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס חומוס יבש
2.5 כוסות מים להשריה
2 כפות טחינה גולמית
2 שיני שום כתוש
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה דק (אפשר גם בלי)
1/4 כוס מיץ לימון ( יותר למי שאוהב קצת חמיצות)
אופן ההכנה
רוחצים את החומוס ומשרים במים - שימו במקרר לילה לפני ההכנה
מבשלים את החומוס 3-4 שעות (באותם המים שהושרה בהם) על אש גבוהה עד שיתרכך, מדי פעם מוציאים את הקליפות שצפות מעל המים (אם מקלפים את הגרגרים זמן הבישול מתקצר והחומוס יוצא חלק יותר)
מסננים את החומוס מהמים ( שומרים את המים בצד) מכניסים לבלנדר או מעבד מזון עם שאר המרכיבים, אפשר לטעום להוסיף מלח ולימון לפי הטעם, אם יוצא סמיך מדיי אפשר להוסיף קצת ממי הבישול רק להיזהר שלא לדלל מדיי את החומוס.
בתאבון!
במנה 290 קלוריות, 9.5 ג` חלבון, 22 ג` שומן
מגיש: orna483
מקור:
שתף את המתכון