הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים ליחחדה 1
1חציל בינוני פרוס לאורך.
1 בטטה פרוס לאורך.
2 זוקיני פרוסים לאורך.
2 גמבות קלויות ופרוסות לאורך.
1 שומר פרוס.
חופן עלי טרגון טריים.
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
1חלמון ביצה לציפוי.
קצח.לקישוט.
פורמזנו מגורר דק.
1/2 קילו בצק עלים (צרפתי) מרודד.
אופן ההכנה
ההכנה
קולים קלות את הירקות אחד אחד לפי הסוג במחבת פסים.
מניחים בתבנית
שכבה ראשונה את החציל ומפזרים עלי טרגון
שכבה שנייה. מניחים את הזוקיני ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה שלישית .מניחים את הבטטה ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה רבעית .מניחים את השומר ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה חמישית מכסים ברצועות הגמבה.ומכסים
מניחים במקרר לחצי שעה.
פותחים את הבצק ויוצרים חתכים לקיפול.
מסדרים שיכבה של חציל.
שיכבה של זוקיני.
שיכבה של בטטה.
שיכבה שלשומר.
שיכבה של רצועות גמבה.
מפזרים פורמזנו וסוגרים את המאפה..
מורחים את החלמון ומפזרים את הקצח לקישוט.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 30 דקות.
מחלקים למנות ומגישים עם רוטב פיטריות חם מעל.
בתאבון..
אלי גרשון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון