חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אילי פסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לביתי אילנית (אילי) לרגל יום הולדתה
אילי פסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקדיש מתכון זה לביתי אילנית (אילי) לרגל יום הולדתה
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים ליחחדה 1
1חציל בינוני פרוס לאורך.
1 בטטה פרוס לאורך.
2 זוקיני פרוסים לאורך.
2 גמבות קלויות ופרוסות לאורך.
1 שומר פרוס.
חופן עלי טרגון טריים.
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
1חלמון ביצה לציפוי.
קצח.לקישוט.
פורמזנו מגורר דק.
1/2 קילו בצק עלים (צרפתי) מרודד.
אופן ההכנה
ההכנה
קולים קלות את הירקות אחד אחד לפי הסוג במחבת פסים.
מניחים בתבנית
שכבה ראשונה את החציל ומפזרים עלי טרגון
שכבה שנייה. מניחים את הזוקיני ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה שלישית .מניחים את הבטטה ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה רבעית .מניחים את השומר ומפזרים עלי טרגון.
שיכבה חמישית מכסים ברצועות הגמבה.ומכסים
מניחים במקרר לחצי שעה.
פותחים את הבצק ויוצרים חתכים לקיפול.
מסדרים שיכבה של חציל.
שיכבה של זוקיני.
שיכבה של בטטה.
שיכבה שלשומר.
שיכבה של רצועות גמבה.
מפזרים פורמזנו וסוגרים את המאפה..
מורחים את החלמון ומפזרים את הקצח לקישוט.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 30 דקות.
מחלקים למנות ומגישים עם רוטב פיטריות חם מעל.
בתאבון..
אלי גרשון.
מגיש: elig
מקור:
שתף את המתכון