הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח תירס צהוב
1 וחצי כפית מלח
1 כף חילבה טחון
1 כפית שמרים יבשים
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים לקערה. מוספים מים תוך בחישה, עד שמתקבלת בלילה סמיכה למדי.
מכסים ומניחים לתערובת לעמוד במשך יומיים שלושה - ולא במקרר! על מנת שהתערובת תתסוס במקצת.
משמנים תחתית של מחבת טפלון, מחממים מעט ויוצקים עם מצקת מהבלילה אל המחבת. מטגנים על להבה בינונית, עד שפני האינג'רה מתמלאים בועות וחורים והחלק התחתון משחים.
מוציאים בעדינות מהמחבת וחוזרים שוב ושוב על אותה פעולה עם יתרת הבצק.
מגיש:
מקור: דרך האוכל
שתף את המתכון