חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אינגרי - תבשיל חצילים עירקי עם קוביות בשר
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אינגרי - תבשיל חצילים עירקי עם קוביות בשר
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבשר:
600 ג"ר בשר פילה מדומה או כתף מרכזי חתוך לקוביות 3X3
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוץ
מלח
פלפל שחור גרוס עבה
לאינגירי
3 חיצילים בינוניים
2 כפות מלח בישול
2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות
4 כפות שמן
1 כפית מלח
5 עגבניות
1 כפית בהראט
1 רסק עגבניות קטן
חצי לימון סחוט או 1/2 כפית מלח לימון
2 כפות סוכר
פפריקה חריפה (לא חייבים)
אופן ההכנה
לבשר
במחבת עם 2 כפות שמן משחימים את קוביות הבשר מוסיפים את הבצל והתבלינים
ומטגנים עד שהבצל שקוף מוסיפים את השום ומערבבים יחדיו עוד כדקה.
מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי מביאים לרתיחה מכסים ומבשלים כשעה ומחצה או עד שהבשר התרכך מסננים ומניחים בצד.
לאינגירי
1. קולפים את החצילים, חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1 ס"מ, משרים במים ומלח בישול למשך 10 דקות ומסננים סוחטים קלות מיבשים ומטגנים עד השחמה.
2. חותכים את הבצל והעגבניות לעיגולים.
3. מטגנים במחבת עם מכסה את הבצל עם הבהראט עד להזהבה.
4. בסיר עם ידיות מתכת או תבנית פיירקס מסדרים חצי מכמות הבצל בשכבה מסודרת , מעליה מסדרים שכבה של חצילים.
5. מעליה מסדרים את קוביות הבשר
6. מעליה מסדרים שכבה של הבצל שנותר ומעליה שכבה של עגבניות.
5. ממיסים את רסק העגבניות עם הלימון, סוכר ומלח בנוזלי הצלי ויוצקים מלמעלה.
6. מבשלים על להבה בינונית כמחצית השעה או עד שהנוזלים מתאדים.
7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 15 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון