חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"איצ' פילאף"-מתכון טורקי נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"איצ' פילאף"-מתכון טורקי נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז סוגת פרסי קלאסי
4 כוסות מים רותחים
3 כפות צנוברים
2 כוסות מים
6 כפות צימוקים
מלח ופלפל שחור לטעם
120 גרם כבד עוף חתוך לקוביות
1/2 כפית קינמון
2 כפות מלח
3 כפות מרגרינה
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס מרק עוף
12 משמשים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1/2 כוס שמיר קצוץ
אופן ההכנה
מניחים את אורז סוגת פרסי קלאסי בקערה גדולה, מוסיפים 2 כפות מלח ו4- כוסות מים רותחים. מערבבים, מכסים בצלחת ומניחים עד לצינון המים. שוטפים ומסננים.
• מזהיבים את הבצל ב- 2 כפות מרגרינה, מוסיפים צנוברים ואחר כך את האורז, מטגנים ביחד אגב ערבוב, עוד חמש דקות.
• מוסיפים 2 כוסות מים ו- 1 כוס מרק עוף, רצוי חמים, מערבבים. מוסיפים צימוקים, את המשמשים חצויים, וגם מלח ופלפל שחור.
• במחבת מטגנים בכף מרגרינה את כבדי העוף, בוזקים סוכר, מטגנים עוד טיפה ומוסיפים לאורז. מבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים נספגים, מוסיפים את הפלפל האנגלי, הקינמון והשמיר הקצוץ ומערבבים . מכסים את הסיר ומנמיכים אש למינימום, רצוי להניח על משטח שמפזר את החום.
• משאירים כך 15 דקות, מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומניחים כך עוד 20 דקות. מערבבים בעדינות לפני ההגשה.
מגיש: קיבי
מקור: סוגת
שתף את המתכון