הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
חומרים (4-6 מנות):
ביצים מ-2 דגי מטיאס, או הרינג,או קרפיון כ 125 ג"ר
1 פרוסת לחם לבן מאתמול, בעובי 2 ס"מ
1/2 כוס שמן תירס/קנולה
מיץ מ-1 לימון בינוני
125מ"ל מי סודה (חצי כוס)עם רבע כפית מלח מומסת בסודה
אופן ההכנה
1.מנקים את ביצי הדג, מורידים עורקים ושומנים בעזרת הידיים ומכניסים למיקסר.
2.טוחנים את הביצים והלחם במהירות בינונית ומזליפים שמן בקצב איטי ואחיד עד היווצרות
גלים.
3.מגבירים מעט את קצב המיקסר ומוסיפים את מי הסודה המומלחים אך לא בבת אחת.
מוסיפים את המיץ לימון וממשיכים לערבל כ- 3 דקות.
מגישים עם בצל קצוץ וזיתים שחורים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון