חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איקרא רומנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איקרא מבצי דגים במיונז
איקרא רומנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איקרא מבצי דגים במיונז
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם ביצי קרפיון (שני שליש כוס ביצים)
3.5 כוסות שמן (700 סי.סי.)
חצי כף מחוקה מלח לימון
1 כפית מחוקה מלח
200 סי.סי. (כוס בדיוק) מי סודה.
אופן ההכנה
מכינים בעזרת מיקסר יד.
בקערה גדולה שמים את ביצי הדג ומתחילים להקציף רק בכיוון אחד כשבכל פעם מוסיפים שפיכת שמן קטנה. לא מוסיפים שמן לפני שהשמן הקודם נבלע לגמרי והעיסה נראית אחידה.
מוסיפים את המלח ומלח הלימון ועוצרים את פעולת המקצף.
כעת מכינים כוס סודה ביד ימין מקציפים וביד שמאל שופכים טיפין טיפין את הסודה.
ממאה גרם ביצים וקצת שמן יוצא יותר מקילו ממרח.
מגיש: מירי73
מקור: אודטה
שתף את המתכון