חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איקרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים מאוד לארוח
איקרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים מאוד לארוח
הוראות הכנה
מרכיבים
ביצי דגים (הכי טוב - ביצי מטיאס מושרים)
שמן סויה, קנולה, תירס או חמניות - לא שמן זית!בערך חצי ליטר לכל 100 גרם ביצים
מלח
חומץ הדרים 5% - לא בן יין ולא בלסמי!
אופן ההכנה
1. אם משתמשים בביצים קפואות - להפשיר את הקרום (הכיס) העוטף את הביצים תחת ברז מים
קרים. לחתוך בזהירות את הקרום ולקלף מהביצים הקפואות. ביצים אחרות, אם הן רכות שרק
הוצאו מהדג - כמו קרפיון למשל אפשר להקפיא קודם ואז לפעול כמוסבר לעיל.
2. להכניס את הביצים לכלי ולהניח בצד להפשרה גמורה.
3. לסנן את המים ולהעביר את הביצים למעבד מזון עם להב פלסטי או למלוש בצק עם אביזר
להקצפה.
4. להפעיל את המכונה ולהוסיף בהדרגה ככפית אחת שמן. ברגע שהשמן התערבב היטב עם
הביצים להוסיף עוד שמן )אפשר להוסיף שמן ישירות מהבקבוק אין צורך למדוד כל פעם כפית(.
בקיצור - כמו הכנת מיונז.
5. להוסיף מלח וחומץ לפי הטעם תוך כדי ערבול.
6. להעביר לכלי נקי ויבש ולשמור בקירור עד חודש ימים.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון