חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


איקרה רומנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

איקרה רומנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ביצי דג מקרפיון אחד
1 בצל קצוץ מאוד
1 כפית מלח
מיץ מלימון אחד
כוס סודה לשתיה
כ2-כוסות שמן קנולה או חמניות
2 פרוסות לחם לבן או חלה ללא הקרום
אופן ההכנה
לנקות את הביצים מהקרום להמליח ולהכניס במסננת ומתחת צלחת לכמה שעות למקרר עדיף לילה שלם.
להכניס את פרוסות הלחם למים ולסחוט היטב.
להכניס את ביצי הדג לבלנדר או למקסר ידני עם זרועות הקצפה. להוסיף את הלחם
לערבל היטב להכניס שמן בטיפטופים (כמו שמכינים מיונז) כל פעם קצת עד שהשמן נעלם
בתוך התערובת כשהתערובת הופכת להיות מוקצפת ולבנה להוסיף את מיץ הלימון תוך כדי
הקצפה מוסיפים את כוס הסודה בזהירות בכמה פעמים תוך כדי הקצפה עד שהכל נעלם
בתוך התערובת. להכניס את הבצל ולערבב עוד כמה שניות לטעום ולהוסיף במידת הצורך
עוד מלח.
להכניס למקרר סגור היטב נשמר כשבוע ימים .
להגיש בצלחת עם קצת שמן מעל ובצל קצוץ וחתיכות עגבניה לקישוט.
מגיש: shoshig
מקור: רומני
שתף את המתכון