הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
1מרגרינה ללא מלח(מומלץ מחמאה)
½ כוס שמן רגיל
1 ורבע כוסות סוכר
4 ביצים
2 אפייה
3 כפות אניס טחון(חובה)
3 כפות שומשום
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
את המרגרינה הרכה לחתוך לקוביות ולשים בצד לערבב את כל חומרי הבצק(חוץ מקמח ואפייה) ורק אז להוסיף את המרגרינה ואחרי כן להוסיף את הקמח והאפייה .
ללוש לבצק אחיד ולא נדבק (אם כן, להוסיף מעט קמח) ולחלק ל-3 חלקים לרדד כל אחד לעלה דק של ½ ס"מ
לשים בתבנית ולחורר במזלג לקחת סכין ולחתוך למעויינים.
לחמם תנור מראש לחם בנוני 20 דקות עד שאפוי בצבע זהבהב.
לקרר ולשמור בקופסה סגורה..
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון