חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אלו גובי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אלו גובי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם כרובית
250 גרם תפוחי-אדמה
2 בצלים קצוצים
1/8 כוסברה קצוצה
כפית שום קצוץ
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כמון
1/2 כף מסאלה
אופן ההכנה
1. מחממים 3 כפות שמן בסיר.
2. מוסיפים כמון, שום וג'ינג'ר עד שנספגים.
3. מוסיפים בצל עד הזהבה.
4. מוסיפים גראם מסאלה.
5. מוסיפים קוביות תפוחי-אדמה ומכסים במים עד לרתיחה.
6. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה עד שתפוחי-האדמה מתרככים.
7. מוסיפים פרחי כרובית ומבשלים עוד 10 דקות עד שגם הם מתרככים.
8. ממליחים לפי הטעם ומשלימים את התיבול עם גראם מסאלה.
9. ממש לפני ההגשה מוספים את הכוסברה.
מגיש: itsikbelson
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון