הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם כרובית
250 גרם תפוחי-אדמה
2 בצלים קצוצים
1/8 כוסברה קצוצה
כפית שום קצוץ
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כמון
1/2 כף מסאלה
אופן ההכנה
1. מחממים 3 כפות שמן בסיר.
2. מוסיפים כמון, שום וג'ינג'ר עד שנספגים.
3. מוסיפים בצל עד הזהבה.
4. מוסיפים גראם מסאלה.
5. מוסיפים קוביות תפוחי-אדמה ומכסים במים עד לרתיחה.
6. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה עד שתפוחי-האדמה מתרככים.
7. מוסיפים פרחי כרובית ומבשלים עוד 10 דקות עד שגם הם מתרככים.
8. ממליחים לפי הטעם ומשלימים את התיבול עם גראם מסאלה.
9. ממש לפני ההגשה מוספים את הכוסברה.
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון