חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אלפחורס המושלם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח של שירלי
אלפחורס המושלם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח של שירלי
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה בטמפ' החדר
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם סוכר לבן
1 ביצה שלמה +1 חלמון
גרידת לימון
כפית תמצית וניל
200 גרם קורנפלור
100 גרם קמח לבן
כפית אבקת אפיה
למילוי ריבת חלב
150 גרם קוקוס
אופן ההכנה
במעבד מזון מכניסים חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר מוסיפים את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומעבדים מס' שניות. לאחר מכן מוסיפים את הביצה, חלמון, גרידת הלימון וכפית תמצית וניל וממשיכים לעבד עוד מס' שניות ולסיום מוסיפים את הקורנפלור הקמח ואבקת האפייה.
אוספים את הבצק לעיגול עוטפים בניילון נצמד ומשאירים לקירור בערך 3 שעות.
מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' 175 ל - 18 דקות.
לאחר שהעוגיות התקררו מורחים שכבה של ריבת חלב ומכסים בעוגיה נוספת ומורחים סביב העוגיה ריבת חלב, ומגלגלים את העוגיות בתוך כלי ובו הקוקוס.
ניתן להחליף את הריבת חלב בממרח שוקולד,ממרח נוגט וכו...
מגיש: שירלי_א
מקור:
שתף את המתכון