הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה בטמפ' החדר
50 גרם אבקת סוכר
50 גרם סוכר לבן
1 ביצה שלמה +1 חלמון
גרידת לימון
כפית תמצית וניל
200 גרם קורנפלור
100 גרם קמח לבן
כפית אבקת אפיה
למילוי ריבת חלב
150 גרם קוקוס
אופן ההכנה
במעבד מזון מכניסים חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר מוסיפים את אבקת הסוכר והסוכר הלבן ומעבדים מס' שניות. לאחר מכן מוסיפים את הביצה, חלמון, גרידת הלימון וכפית תמצית וניל וממשיכים לעבד עוד מס' שניות ולסיום מוסיפים את הקורנפלור הקמח ואבקת האפייה.
אוספים את הבצק לעיגול עוטפים בניילון נצמד ומשאירים לקירור בערך 3 שעות.
מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
מכניסים לתנור שחומם מראש בטמפ' 175 ל - 18 דקות.
לאחר שהעוגיות התקררו מורחים שכבה של ריבת חלב ומכסים בעוגיה נוספת ומורחים סביב העוגיה ריבת חלב, ומגלגלים את העוגיות בתוך כלי ובו הקוקוס.
ניתן להחליף את הריבת חלב בממרח שוקולד,ממרח נוגט וכו...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון