הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת סוכר
3 חלמונים
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
200 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
למלית:
ריבת חלב
לציפוי:
קוקוס
אופן ההכנה
? מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
? מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
? מחממים תנור ל-170 מעלות.
? מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס"מ.
? מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
? מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגיה ריקה, ליצירת סנדוויץ'. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
? מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
שימו לב כי לאחר אפיית העוגיות הן יהיו קשות!
לא לדאוג... לאחר מספר שעות עם הריבה הן יהפכו לרכות לחלוטין!
מתכון מנצח..
מגיש:
מקור: סודות מתוקים - קרין גורן
שתף את המתכון