הוראות הכנה
מרכיבים
2 חלבוני ביצים
300 גרם סוכר
1.5 ק"ג שקדים מקולפים, קלויים וטחונים
5-6 כפות שבבי שקדים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים במיקסר ידני עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים בהדרגה 300 גרם סוכר תוך כדי ערבוב. מוסיפים 1.5 ק"ג שקדים מקולפים.
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים, את הכדורים טובלים בשבבי שקדים. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בתוכה את כדורי השקדים, אופים בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות, מצננים קצת ומגישים.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון