חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמנון במשרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנון במשרה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של אמנון
¼ כפית עלי תה שחור
מעט זעפרן
מיץ מרבע לימון
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית מלח גס
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
תרסיס שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את הפילטים של הדג על צלחת כאשר צד העור כלפי מטה. מפזרים על הדגים את הזעפרן, התה, השום והפלפל. יוצקים על הדגים מעט שמן זית ומיץ לימון ולבסוף זורים עליהם את המלח הגס. מניחים לדגים לשרות כך כשעה.
מרססים מחבת בתרסיס שמן זית. מניחים א הדג על המחבת החמה עם צד העור כלפי מטה. מטגנים כשלוש-ארבע דקות לקבלת עור פריך. הופכים את הדג למשך 20 שניות, לקבלת צריבה נאה, ומיד מגישים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון