הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של אמנון
¼ כפית עלי תה שחור
מעט זעפרן
מיץ מרבע לימון
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית מלח גס
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
תרסיס שמן זית
אופן ההכנה
מניחים את הפילטים של הדג על צלחת כאשר צד העור כלפי מטה. מפזרים על הדגים את הזעפרן, התה, השום והפלפל. יוצקים על הדגים מעט שמן זית ומיץ לימון ולבסוף זורים עליהם את המלח הגס. מניחים לדגים לשרות כך כשעה.
מרססים מחבת בתרסיס שמן זית. מניחים א הדג על המחבת החמה עם צד העור כלפי מטה. מטגנים כשלוש-ארבע דקות לקבלת עור פריך. הופכים את הדג למשך 20 שניות, לקבלת צריבה נאה, ומיד מגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון