הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי אמנון
100 גרם פטריות שמפיניון טריות חצויות
1 חופן שמיר קצוץ
1 חופן עלי חמציץ קצוצים
1 פחית קרם קוקוס
2 כפות גראם מסאלה
¼ כפית כורכום
½ כפית מלח
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים, למעט הדגים, לקבלת תערובת אחידה. מניחים את הדגים בתבנית אפיה. יוצקים את התערובת על הדגים באופן שווה. מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 30 דקות.
מגישים חם לצד אורז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון