הוראות הכנה
מרכיבים
8 דגי אמנון
מיץ לימון
שמן
2 כפות צלפים
1 כוס יין לבן
מלח,פלפל
קמח
8 שיני שום
100 גרם מרגרינה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מנקים היטב את הדג,מפזרים מלח,פלפל ומיץ לימון ומשהים כ-1/2 שעה.
מגלגלים את הדג בקמח ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
מניחים את הדגים בכלי חסין אש.
מגרדים את השום בפומפיה דקה ומטגנים כדקה במרגרינה.
מוסיפים את היין,את הצלפים ומרתיחים כדקה.
יוצקים את הרוטב על הדגים ואופים בתנור כ-3/4 שעה.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל בעת ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון