הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
לבצק:
400 גרם קמח
2 חלמוני ביצה
200 גרם מרגרינה
2 כפות סוכר
1/2 כוס מי מלח
2 כפות פלפל אדום חריף קצוץ
למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
5 כוסות מרק עוף צח
100 ג´ פלפל אדום חריף קצוץ.
6 תפו"א מבושלים חתוכים לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
400 גרם זיתים שחורים
1 כף סוכר
1 קופסא אפונה משומרת
כפית פלפל
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
בצק:
לערבב את הקמח עם הסוכר, המרגרינה, הביצים והפלפל הקצוץ.
לאחר מכן להוסיף את מי המלח והחלמונים ולהמשיך
ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
לשטח את הבצק וליצור עיגולים בעובי 1/2 ס"מ ובקוטר 10 ס"מ.
מילוי:
לטגן במחבת את הבצל עם הפלפל הקצוץ.
כשמזהיב להוסיף 4 כוסות מרק עוף צח ולהרתיח.
לאחר שרתח להוסיף את הבשר ולבשל כ-15 דקות.
להוריד מהאש ולהוסיף את הפטרוזיליה , האפונה , תפו"א, כוס מרק עוף צח, מלח ופלפל.
להשרות ללילה שלם במקרר.
למלא את עיגולי הבצק במילוי (לכל אחד להוסיף זית שחור)
לסגור ולמשוח בחלבון ביצה.
לאפות בחום של 250 מעלות עד שמשחים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון