הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 מרגרינה
1 ביצה
כף מלח
2 כוסות מים
1 אבקת אפיה
למלית
1 ק"ג בשר כבש
1 בצל קצוץ דק
3 ביצים קשות
חצי קופסא זיתים חתוכים קטן קטן
מלח פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בצק
לקעה מכניסים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק שלא נדבק לידיים וחא קשה.
לרדד כ 2 ס"מ לקפל ל4 ושוב לרדד עד לגובה 1 ס"מ
ליצור עיגולים .
מלית
לחמם שמן במחבת להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב להוסיף את הבשר נטחון ולטגן עד להשחמה
לטבל עם מלח ופלפל שחור
לבשל את הביצים לקשות
לאחר שהבשר התקרר מעט להוסיף את הביצים (לחתוך קטן) והזיתים.
למלא כל עיגול במלית ליצור משולש ולהרטיב קצוות ובעזרת מזלג לסגור (יוצר מעין חריצים)
מגיש:
מקור: שושנה הארגנטינאית
שתף את המתכון