חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפנדס של שושנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים כמות נכבדה מקפיאים לפני הטיגון ומוציאים כל כמות שנדרשת ומטגנים בשמן עמוק. br brרצוי לאכול עם ממרח מנגו חריף.
אמפנדס של שושנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים כמות נכבדה מקפיאים לפני הטיגון ומוציאים כל כמות שנדרשת ומטגנים בשמן עמוק. br brרצוי לאכול עם ממרח מנגו חריף.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
1 ק"ג קמח
1 מרגרינה
1 ביצה
כף מלח
2 כוסות מים
1 אבקת אפיה
למלית
1 ק"ג בשר כבש
1 בצל קצוץ דק
3 ביצים קשות
חצי קופסא זיתים חתוכים קטן קטן
מלח פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בצק
לקעה מכניסים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק שלא נדבק לידיים וחא קשה.
לרדד כ 2 ס"מ לקפל ל4 ושוב לרדד עד לגובה 1 ס"מ
ליצור עיגולים .
מלית
לחמם שמן במחבת להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב להוסיף את הבשר נטחון ולטגן עד להשחמה
לטבל עם מלח ופלפל שחור
לבשל את הביצים לקשות
לאחר שהבשר התקרר מעט להוסיף את הביצים (לחתוך קטן) והזיתים.
למלא כל עיגול במלית ליצור משולש ולהרטיב קצוות ובעזרת מזלג לסגור (יוצר מעין חריצים)
מגיש: gilai
מקור: שושנה הארגנטינאית
שתף את המתכון