הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1 ק"ג קמח
400 גרם מים
250 גרם מרגרינה מומסת
1 ביצה
¼ כפית מלח
מילוי:
1 ק"ג בשר טחון
½ ק"ג בצל קצוץ
½ ק"ג פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות קטנות
½ כוס שמן לטיגון
תיבול:
1 כף כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/8 כפית כמון (אופציונלי)
6 ביצים קשות, חתוכות לקוביות בינוניות
אופן ההכנה
הבצק:
1. לשים את הקמח במלוש, להוסיף מים, מרגרינה ולבסוף את הביצה והמלח. ללוש היטב
2. להוציא את הכדור, לניילן ולשים במקרר ל- 5 שעות
3. להוציא את הכדור, לרדד על משטח מקומח, ליצור עיגולי בצק בעובי 2 ס"מ ולהחזיר למקרר
המילוי:
4. במחבת רחבה לטגן את הבצל, להוסיף את הפלפל ולטגן מעט
5. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר מבושל
6. להעביר למסננת ולנקז את הנוזלים. כשהתערובת מצטננת להכניס למקרר. להוציא לאחר שהתקרר היטב
7. מניחים כפית מילוי במרכז דסקית. מוסיפים זית חרוזי
8. מקפלים בגלגול מסורתי או מהדקים היטב, וסוגרים עם מזלג
9. מטגנים בשמן עמוק ומניחים על ניר סופג
10. בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון