חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמפנדס 1
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמפנדס 1
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1 ק"ג קמח
400 גרם מים
250 גרם מרגרינה מומסת
1 ביצה
¼ כפית מלח
מילוי:
1 ק"ג בשר טחון
½ ק"ג בצל קצוץ
½ ק"ג פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות קטנות
½ כוס שמן לטיגון
תיבול:
1 כף כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/8 כפית כמון (אופציונלי)
6 ביצים קשות, חתוכות לקוביות בינוניות
אופן ההכנה
הבצק:
1. לשים את הקמח במלוש, להוסיף מים, מרגרינה ולבסוף את הביצה והמלח. ללוש היטב
2. להוציא את הכדור, לניילן ולשים במקרר ל- 5 שעות
3. להוציא את הכדור, לרדד על משטח מקומח, ליצור עיגולי בצק בעובי 2 ס"מ ולהחזיר למקרר
המילוי:
4. במחבת רחבה לטגן את הבצל, להוסיף את הפלפל ולטגן מעט
5. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר מבושל
6. להעביר למסננת ולנקז את הנוזלים. כשהתערובת מצטננת להכניס למקרר. להוציא לאחר שהתקרר היטב
7. מניחים כפית מילוי במרכז דסקית. מוסיפים זית חרוזי
8. מקפלים בגלגול מסורתי או מהדקים היטב, וסוגרים עם מזלג
9. מטגנים בשמן עמוק ומניחים על ניר סופג
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור:
שתף את המתכון