הוראות הכנה
מרכיבים
3 קישואים שטופים וחתוכים לקוביות
פיטריות שמפניון סלסלה
פלפל גמבה 2-3
פלפל ירוק 2-3
חצילים 2-3 חתוכים לקוביות
בצל ירוק מקולף ושטוף 8-9 בצלים
בצל סגול קטנים 8-7
כרובית רחוצה ונקיה לפרק לפרחים 8-9 פרחים
אופן ההכנה
אחרי שהכל נקי רחוץ ושטוף שמים בתבנית אפיה עמוקה מפזרים מלח גס שמן זית
בערך כ חצי כוס ומפזרים טימין עלי מרווה 3 ומעט בזיליקום יבש
מערבבים הכל ומכניסים לתנור מערבבים מידי פעם בעדינות בעדינות עד שמקבל צבע חום בהיר.
אפשר להוסיף חצאי שום טרי פשוט לקחת ראש שום לחצות ל-2 למרוח
עליו שמן זית ולצרף לאוסף הירקות.
יוצא ממש טעים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון