חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטיפסטי ירקות במחבת פסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטיפסטי ירקות במחבת פסים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות מקולפות
גמבה
פלפל ירוק כהה
פלפל צהוב
קישואים פרוסים לאורך
חציל
גזר
שמן זית
מלח לפי הטעם ובמידה...
אופן ההכנה
מקלפים את כל הירקות ומניחים בצד בנפרד כל ירק
את הבטטות חותכים לפרוסות עגולות של חצי ס"מ.
את הפלפלים לארבע רבעים ולדקור במזלג
את הקישואים לפרוסות לאורך(אם גדול מידיי לחצות באמצע)
את הגזר לחתוף לפרוסות לאורך דקות
חציל לפרוסות עגולות עם או בלי קליפה
ולעבודה :משמנים מחבת פסים במעט מאד שמן(באופן חד פעמי) אני מעבירה במברשת סיליקון שכבה דקה לפני שאני שמה את המחבת על האש
את הירקות מברישים במברשת הסיליקון מלפנים ומאחור ומניחה במחבת הפסים החמה לפי צורת הפסים לאורך הירק
משחימים מצד אחד והופכים לצד השני...
את הגזר והבטטות מניחים ראשונים הם צריכים יותר זמן טיגוןואחרי כן את הפלפלים והקישואים
מסדרים לאחר טיגון במגש גדול בשורות לפי ירקות וצבעים
אפשר להגיש חם או קר או לאחר קרור !
מאד יפה לאירוח והגשה מוסיף צבע ועניין לשולחן...
אין בו הרבה שמן מאחר והוא מוברש במעט ולא מטוגן בשמן עמוק
ניתן לבזוק מלח רק בהגשה האוכל כל אחד לפי טעמו
אני ממליחה את הקישואים והחצילים בלבד!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון