הוראות הכנה
מרכיבים
תחתיות ארטישוק קפואות
עירית 1/4 כוס
ריקוטה1/4 כוס
קשקבל 1/4 כוס
גבינה כחולה 1/4 כוס
שמן זית 4 כפות
פלפל שחור
1/2 כוס פרוטרי לחם
פרורי פרמזן
רוטב סיזיקי
200 גרם יוגורט
1/2 לימון סחוט
1/2 שן שום כתושה
1 מלפפון ירוק קצוץ דק
שמן זית
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לבשל את התחתיות ארטישוק במי מלח ומעט מיץ לימון - עד לריכוך
למלא בתערובת שהוכנה מכל המרכיבים, פרט לפרמזן
לפזר מלמעלה פרמזן
לאפות
להגיש עם רוטב סיזיקי - שיוכן מערבוב של כל מרכיבי הרוטב דלעיל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון