חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטי פסטי ארטישוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטי פסטי ארטישוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תחתיות ארטישוק קפואות
עירית 1/4 כוס
ריקוטה1/4 כוס
קשקבל 1/4 כוס
גבינה כחולה 1/4 כוס
שמן זית 4 כפות
פלפל שחור
1/2 כוס פרוטרי לחם
פרורי פרמזן
רוטב סיזיקי
200 גרם יוגורט
1/2 לימון סחוט
1/2 שן שום כתושה
1 מלפפון ירוק קצוץ דק
שמן זית
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לבשל את התחתיות ארטישוק במי מלח ומעט מיץ לימון - עד לריכוך
למלא בתערובת שהוכנה מכל המרכיבים, פרט לפרמזן
לפזר מלמעלה פרמזן
לאפות
להגיש עם רוטב סיזיקי - שיוכן מערבוב של כל מרכיבי הרוטב דלעיל
מגיש: שרון שני
מקור:
שתף את המתכון