הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1 נתח אנטרקוט שלם, במשקל 3 קילו בערך
1/2 כוס שמן זית
150 גרם פרמזן מגורר
2 זרי פטרוזיליה גדולים
2 בצלים גדולים חתוכים גס
20 שיני שום פרוסות
200 גרם פטריות שמפניון חתוכות
2 גזרים פרוסים דק לאורך בקולפן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1 פותחים את האנטרקוט, כך שמתקבלת חתיכה אחת, שטוחה וגדולה בעובי שווה.
2 שמים במערבל מזון את שמן הזית, הפרמזן, הפטרוזיליה, הבצל והשום ומעבדים
למשחה חלקה. מורחים את התערובת על הבשר ומניחים את הירקות על הבשר.
מגלגלים את יריעת הבשר לרולדה וקושרים בחוט לבישול או ברשת.
3 מחממים גריל לחום גבוה, מניחים מעליו את הרולדה וצולים בחום חזק מכל
הצדדים. מרחיקים מהגחלים וממשיכים לצלות עוד כשעה וחצי בחום נמוך מאוד
עד שמתקבל נתח רך ועסיסי. פורסים לפרוסות עבות ומגישים.
מגיש:
מקור: פורום מאכלי בשר
שתף את המתכון