חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטרקוט אסדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אנטרקוט אסדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח של שלם של אנטריקוט ללא מכסה השומן החיצוני
מלח
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מכינים את גריל פחמים:
1. הרשת צריכה להיות במרחק של כ-30 ס"מ מהגחלים
2. מניחים בתחתית המנגל גחלים בכמות מועטה ביותר, ממש שכבה אחת של גחלים וגם אלה
בצפיפות דלילה יחסית. העיקרון הוא צליית הבשר בחום נמוך מאד ולאורך זמן רב
3. מניחים את הבשר על הרשת ומניחם לו להצלות לאיטו במשך כשעתיים וחצי כשבמהלך
הצליה הופכים את הנתח סביב סביב.
4. במהלך הצלייה גם ממליחים ומפלפלים את הנתח
5. צולים אותו ככה עד שהוא שחום לגמרי ופריך ביותר. בפנים הבשר יהי עדיין ורדרד למרות
משך הצלייה הארוך
6. מגישים עם צ'ימיצ'ורי
7. בתיאבון!
מגיש: סיטרין
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון