חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסאדו בקר ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסאדו בקר ביין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אסאדו בקר ללא עצם חתוך לקוביות בינוניות
1 בצל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
חצי ליטר יין אדום יבש מאיכות משובחת
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים בסיר רחב את שמן הזית. אוטמים את הבשר היטב מכל הכיוונים ומוציאים. מכניסים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומטגנים ביחד, תוך ערבוב כשתי דקות. מחזירים את הבשר פנימה, מערבבים ומיד מוסיפים את היין. מערבבים היטה ומגרדים את המשקעים שנוצרו בתחתית הסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפי את המלח, מכסים ומבשלים כארבעים דקות עד שכל הנוזלים של היין הצטמצמו לרוטב סמיך.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון