הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אסאדו בקר ללא עצם חתוך לקוביות בינוניות
1 בצל קצוץ
1 פלפל צ'ילי קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ שורש זנגביל קצוץ דק
חצי ליטר יין אדום יבש מאיכות משובחת
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים בסיר רחב את שמן הזית. אוטמים את הבשר היטב מכל הכיוונים ומוציאים. מכניסים את הבצל ומטגנים להזהבה קלה. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומטגנים ביחד, תוך ערבוב כשתי דקות. מחזירים את הבשר פנימה, מערבבים ומיד מוסיפים את היין. מערבבים היטה ומגרדים את המשקעים שנוצרו בתחתית הסיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפי את המלח, מכסים ומבשלים כארבעים דקות עד שכל הנוזלים של היין הצטמצמו לרוטב סמיך.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון