חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסאדו בקר עם תפוחי אדמה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסאדו בקר עם תפוחי אדמה וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח אסאדו במשקל ¼1 ק"ג מחולק לפי העצמות
¾ ק"ג תפוחוני אדמה שטופים וחצויים
1 ק"ג גזרים קלופים ופרוסים גס
2 בצלים חתוכים לקוביות גדולות
½ כוס שמן
2 עלי דפנה
2 גבעולי טימין
1 גבעול זעתר
2 שיני שום קצוצות
3 כפיות מלח
½ כפית פלפל שחור
1 ליטר מים
אופן ההכנה
בסיר ברזל גדול מחממים את השמן. מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומערבבים יחד שתי דקות. מוסיפים את הבשר ומערבבים. סוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים כפית מלח ומערבבים. מוסיפים פנימה את הגזר ותפוחי האדמה ושוב מערבבים יחד. מוסיפים את המים, המלח הנותר, הפלפל השחור, הטימין, עלי הדפנה והזעתר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה ורבע על אש נמוכה. לפני ההגשה מסירים את השכבה העליונה של השומן בעזרת מצקת או כף ברזל.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון