הוראות הכנה
מרכיבים
אסאדו בתנור לחובבי בשר
ל6סועדים
3רצועות של אסאדו לא שמן במיוחד
(לא חובה טרי ניתן לקנות "מצונן" ברשתות השיווק)
1/2כוס שמן זית
5גבעולי רוזמרין עלים בלבד
1כפית טימין
6שיני שום קלוף
1/4כפית צילי חריף
3פלפל פפריקה יבש
2כפיות פלפל שחור גרוס עבה
2כפיות מלח גס
2ראשי שום שלמים על קליפתם
לקבלת טעם מעושן ניתן להוסיף 2 זנבות הודו מעושנים קיים בכל רשתות
השיווק
אופן ההכנה
אופן הכנה
מקמחים את נתחי האסאדו במעט קמח מכל הצדדים ומטגנים בשמן זית עדין
עד הזהבה לסגירת הבשר( מוציאים את הבשר ומסדרים את ניתחי הבשר על תבנית אפיה או אלומיניום.
מוסיפים לשמן הרותח חצי כוס מים מערבבים ומגרדים את התחתית.
מוסיפים מעל הבשר באופן שווה מתבלים באופן אחיד מוסיפים את ראשי השום למעלה.
ניתן לסדר בתבנית תפוא"ד פרוסים ובטטה לסרוגין
ניתן להוסיף 1/4 כוס יין/ או 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
סוגרים בנייר אלומיניום מחממים תנור ל 250 מעלות
מכניסים לתנור ל 40 דקות מנמיכים את הטמפרטורה ל 150 מעלות ל40
דקות נוספות כ 10 דקות לפני הגשה מסירים את נייר האלומיניום להשחמה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון