חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסאדו בתנור לחובבי בשר אסאדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה השקעה מינימלית למנה עיקרית מרשימה וטעימה
אסאדו בתנור לחובבי בשר אסאדו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה השקעה מינימלית למנה עיקרית מרשימה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
אסאדו בתנור לחובבי בשר
ל6סועדים
3רצועות של אסאדו לא שמן במיוחד
(לא חובה טרי ניתן לקנות "מצונן" ברשתות השיווק)
1/2כוס שמן זית
5גבעולי רוזמרין עלים בלבד
1כפית טימין
6שיני שום קלוף
1/4כפית צילי חריף
3פלפל פפריקה יבש
2כפיות פלפל שחור גרוס עבה
2כפיות מלח גס
2ראשי שום שלמים על קליפתם
לקבלת טעם מעושן ניתן להוסיף 2 זנבות הודו מעושנים קיים בכל רשתות
השיווק
אופן ההכנה
אופן הכנה
מקמחים את נתחי האסאדו במעט קמח מכל הצדדים ומטגנים בשמן זית עדין
עד הזהבה לסגירת הבשר( מוציאים את הבשר ומסדרים את ניתחי הבשר על תבנית אפיה או אלומיניום.
מוסיפים לשמן הרותח חצי כוס מים מערבבים ומגרדים את התחתית.
מוסיפים מעל הבשר באופן שווה מתבלים באופן אחיד מוסיפים את ראשי השום למעלה.
ניתן לסדר בתבנית תפוא"ד פרוסים ובטטה לסרוגין
ניתן להוסיף 1/4 כוס יין/ או 1/4 כוס מיץ תפוזים טרי
סוגרים בנייר אלומיניום מחממים תנור ל 250 מעלות
מכניסים לתנור ל 40 דקות מנמיכים את הטמפרטורה ל 150 מעלות ל40
דקות נוספות כ 10 דקות לפני הגשה מסירים את נייר האלומיניום להשחמה
בתאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון