הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג אסאדו חתוך לפרוסות לפי העצמות
6-8 תפוחי אדמה בינוניים חצויים
2 כפות שמן זית
חופן מלח גרוס
פלפל שחור גרוס טרי
מעט רוזמרין
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר עם השמן והמלח. מניחים את הבשר על רשת מעל תבנית בתנור שחומם מראש ל-225 מעלות למשך 25 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ל-20 דקות נוספות. מוציאים את הבשר מהתנור ומעבירים אותו לתבנית אחרת יחד עם תפוחי האדמה. מפזרים מעל את הרוזמרים וכמות נדיבה של פלפל שחור גרוס. מזליפים מעט מהנוזלים והשומן שהצטברו בתחתית התבנית הקודמת ומחזירים לתנור (180 מעלות) לעוד כ-35 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון