חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אסדו הואילנסה הואילה - ASADO HUILENSE מתכון קולמביאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסדו הואילנסה הואילה - ASADO HUILENSE brאסאדו קולומביאני בבירה br
אסדו הואילנסה הואילה - ASADO HUILENSE מתכון קולמביאני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אסדו הואילנסה הואילה - ASADO HUILENSE brאסאדו קולומביאני בבירה br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים :
½3 קג בשר חזה בקר
2 בירות
½ כוס חומץ
2 כפות מיץ תפוזים
4 גבעולים ארוכים של בצל ירוק קצוץ דק
8 שיני שום כתושות
1 כפית בזיליקום
1 גבעול כוסברה קצוץ דק דק
1 גבעול נענע קצוץ דק דק
1 כפית אורגנו
4 עלי דפנה טחונים
1 כפית קורנית
1 כפית אגוז מוסקט
מלח פלפל וכמון לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
מכניסים את כל המרכיבים פרט לבשר לתוך סיר גדול ומערבבים.
מכניסים את הבשר לסיר ומשרים אותו לפחות 48 שעות, יש להפוך אותו כל 6 שעות ולערבב קצת את רוטב.
מעבירים את הבשר לתבנית חרס עם קצת רוטב ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות לשעה וממשיכים ב 150 מעלות ל3 שעות.
מוגש עם לחם תירס ויוקה מבושלת.
בתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון