הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים (לשמונה מנות)
קילו וחצי בשר בקר לצלי בקוביות גדולות
2 בקבוקי יין אדום
10 בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
10 גזרים קלופים וקצוצים גס
שיניים מראש שום שלם, קלופות
2 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לשמיניות
4 שורשי פטרוזיליה, קלופים וחצויים
1 פחית (800 גרם) עגבניות מרוסקות
1 חבילה עגבניות מיובשות (לא הכרחי)
1 סלסילת פטריות שמפיניון (לא הכרחי)
4 עלי דפנה
פלפל שחור בשפע
מפח לפי הטעם
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.שמים את כל החומרים בסיר גדול, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר ללילה שלם.
2.מעבירים כך, מהמקרר לתנור בחום נמוך (100 מעלות). אופים לפחות חמש שעות, ואפשר גם שמונה או עשר (רק לבדוק מדי פעם שיש מספיק נוזלים בסיר).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון