הוראות הכנה
מרכיבים
בצל קטן .150 - בשר טחון . שליש כוס אורז עגול . 500 גרם תרד קצוץ דק.פפריקה חריפה /מתוקה .פלפל שחור כף אבקת מרק מיץ מלימון אחד עגבניה גדולה ומגוררת .
אופן ההכנה
לשים שמן בסיר סוט"ג בינונית לטגן בצל עד הזהבה . להוסיף בשר ולטגן עוד 2דקות .להוסיף עגבניה אורז לטגן עוד דקה ובסוף להוסיף את התרד מים רותחים ותבלינים ולהמשיך לבשל עד להסמכה בסיום הבישול להוסיף את הלימון (מי שאוהב אפשר להוסיף עוד לימון )בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור: מבית חמותי זל
שתף את המתכון