חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אספרגוס אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומהירת הכנה.
אספרגוס אפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומהירת הכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם שימורי אספרגוס - עם הנוזלים שבקופסא
8 פרוסות דקות חזה הודו או חזה אווז מעושן
25 גרם חמאה
1 כף קמח
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מסננים את האספרגוס ושומרים את הנוזלים.
מניחים בכל פרוסת בשר נצר אספרגוס ומגלגלים עליו את הפרוסה.
משמנים קערה חסינת אש במעט מרגרינה ומסדרים בתוכה את גלילי ההודו/האווז.
ממיסים את החמאה בסיר קטן מסירים מהאש ומערבבים לתוכו את הקמח ונוזלי האספרגוס.
מחזירים את הסיר ללהבה ומרתיחים תוך כדי בחישה מתמדת 2 דקות.
מתבלים במלח ופלפל ויוצקים את הרוטב על הגלילים שבקערה.
אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות כ-8 עד 10 דקות.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון