הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
600 גרם נתחי חזה עוף
1/3 כוס קמח לבן
6 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס יין לבן
250 גרם פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
1/2 בצל בינוני, קצוץ דק.
אופן ההכנה
מחממים במחבת חצי מכמות השמן ומטגנים בו את הבצל עד להשחמה חלקית
מוסיפים למחבת את הפטריות, מחלישים את האש ומטגנים את הפטריות עד שצבען משתנה. מוציאים מהמחבת את הפטריות והרוטב.
טובלים את הבשר בקמח, מוסיפים את השמן ומטגנים בו את ההעוף במשך דקות ספורות.
מוציאים את הבשר מהמחבת, מחזירים אליו את הפטריות, מוסיפים את היין, ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד אשר חצי מכמות הנוזלים מתאדה.
מחזירים שוב את חזה העוף לחימום קל ולספיגת הרוטב ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון