חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אפיו מלבבות ארטישוק ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמץ ארטישוק מדהים קר או חם brאפיו תורכי מארטישוק
אפיו מלבבות ארטישוק ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחמץ ארטישוק מדהים קר או חם brאפיו תורכי מארטישוק
הוראות הכנה
מרכיבים
12 חצאי לבבות ארטישוק קלופים
4 גזרים קלופים ופרוסים
לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/2 1 כוסות מים
מיץ מ-1 לימון
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
אופן ההכנה
1.במחבת רחבה או סיר רחב עם המים, השמן, המלח, הסוכר, ומיץ הלימון.
2.מוסיפים את הארטישוקים ביחד עם הגזרים במחבת.
3.מכסים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש קטנה במשך כעשרים דקות.
התחתיות צריכות לצאת רכות אך לא סמרטוטיות והגזר נגיס.
4.מורידים מן האש ומסדרים בכלי הגשה.
5.מצמצמים את הרוטב עד שכמותו פוחתת כדי מחצית ויוצקים על הארטישוקים.
מגישים חם או קר.
נהדר עם אורז לבן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סוויד
שתף את המתכון