חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות גבינה מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות קשקבל
אצבעות גבינה מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות קשקבל
הוראות הכנה
מרכיבים
גוש קשקבל 300 ג"ר .
3- כפות חלב .
1- ביצה .
כוס פרורי לחם .
פלפל לבן לפי טעם .
שמן זית לטיגון .(אפשר גם שמן רגיל)
רבע חבילה עירית .
יוגורט .
שן שום.
אופן ההכנה
בצלחת עמוקה לטרוף ביצה עם חלב ופלפל .ובצלחת נוספת לשים את פרורי הלחם את הקשקבל לחתןך לאצבעות בעובי 3- ס"מ . לטבול בביצה ואחר כך בפרורי הלחם לטגן במחבט חמה על אש בינונית מעל אצבעות הגבינה ( להגיש רוטב של יוגורט עם עירית קצוצה מלח פלפל לבן ושן שום כתושה ) על גבי מצע של סלט רוקט ועישבי טיבול
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור:
שתף את המתכון