הוראות הכנה
מרכיבים
גוש קשקבל 300 ג"ר .
3- כפות חלב .
1- ביצה .
כוס פרורי לחם .
פלפל לבן לפי טעם .
שמן זית לטיגון .(אפשר גם שמן רגיל)
רבע חבילה עירית .
יוגורט .
שן שום.
אופן ההכנה
בצלחת עמוקה לטרוף ביצה עם חלב ופלפל .ובצלחת נוספת לשים את פרורי הלחם את הקשקבל לחתןך לאצבעות בעובי 3- ס"מ . לטבול בביצה ואחר כך בפרורי הלחם לטגן במחבט חמה על אש בינונית מעל אצבעות הגבינה ( להגיש רוטב של יוגורט עם עירית קצוצה מלח פלפל לבן ושן שום כתושה ) על גבי מצע של סלט רוקט ועישבי טיבול
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון