הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפו"א
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
שמן לטיגון
פירורי לחם
2 ביצים
1 שן שום כתוש
10 גרם חמאה
2 כפות קמח
2 כפות סומסום
אופן ההכנה
1. מבשלים תפו"א עד שמתרככים.
2.בינתיים מטגנים את הפיטריות עם הבצל עד ההזהבה.
3.מקלפים תפו"א ומועכים לפירה עם חמאה ומוסיפים שן שום, קמח, מלח, פלפל ומערבבים.
4.מוסיפים את הפיטריות ומערבבים לפירה תפו"א.
5. מכינים 2 קערות , בקערה אחד שוברים את הביצים ומקשקשים ובקערה שניה מערבים את הפירורי לחם עם סומסום.יוצרים "אצבעות" מהפירה, מגלגלים בביצה ואז בקערה עם פירורי הלחם ומניחים לטיגון במחבת למס' דקות בכל צד.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון