חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אקספרס של שבועות: לחמניות גבינה תפוחות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות גבינה תפוחות, למעשה מעין פחזניות גבינה אישיות. br
אקספרס של שבועות: לחמניות גבינה תפוחות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לחמניות גבינה תפוחות, למעשה מעין פחזניות גבינה אישיות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גבינת "קשקבל", "אמנטל", "פרמזן", או אחרת-מגוררת
¼1 כוסות קמח רגיל(אפשר גם 1 כוס קמח רגיל +¼ כוס קמח תופח)
75 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה - "מחמאה")
1 כוס בירה לבנה כלשהי, או כוס מים, או חצי-חצי
1 כפית מלח
1 כפית סוכר (רצוי חום)
1 כף חרדל
4 ביצים גדולות
תבנית "מיני מאפינס" משומנת, או תבנית עוגיות מלבנית מרופדת בניר אפיה.
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפיה ל-200°C .
2. מגרדים את הגבינה במעבד מזון ושומרים חצי כוס לבזיקה. את חצי הכוס הנותרת משאירים במעבד.
3. מניחים את החמאה, המים (או הבירה), המלח, הסוכר והחרדל בווק או במחבת עמוקה ונוחה, על להבה בינונית. ממיסים את החמאה תוך בחישה לפרקים (חרדל הולך נפלא עם בירה וגבינה).
4. מוסיפים את הקמח בבת אחת ובוחשים עד שהבלילה ניתקת מדפנות המחבת. בוחשים עוד 2 דקות שבמהלכן הבלילה מתעבה.
5. מעבירים את רביכת- הבצק אל מעבד מזון (שבו נמצאת הגבינה המגוררת), מבליעים שתי ביצים ומעבדים קצרות, מבליעים עוד שתי ביצים ומערבבים שוב..
6. אם אין תבניות "מיני מאפינס", מרפדים תבנית מלבנית שטוחה (או תבנית התנור) בנייר אפיה ומניחים עליה - באמצעות שתי כפות או שקית זילוף (עדיף)- 12 תלוליות בצק. בוזקים בגבינה.
7. מכניסים לתנור החם ואופים 30-35 דקות, עד שמשחים-מזהיב.
מקררים ושומרים בכלי סגור.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון