חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארוחה בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה המכיל את כל מה שצריך לארוחה מלאה. עוף אורז, תפו"א ועוד. brההכנה קלה (למרות מספר המרכיבים הרב יחסית) יש צורך בסיר כבד (רצוי ברזל) br עם מכסה תואם- בתמונה ללא המכסה).
ארוחה בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קדרה המכיל את כל מה שצריך לארוחה מלאה. עוף אורז, תפו"א ועוד. brההכנה קלה (למרות מספר המרכיבים הרב יחסית) יש צורך בסיר כבד (רצוי ברזל) br עם מכסה תואם- בתמונה ללא המכסה).
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף מחולק ל-8 חלקים
3 בצלים קצוצים גס
3-4 כפות שמן זית לטיגון
3-4 גזרים מגורדים גס
1 כוס צימוקים בהירים
1 ראש שום חצוי לרוחב (לא מקולף)
3 כוסות אורז (רצוי בסמטי), שטוף
מים רותחים לכסוי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר גדול (5-6 ליטר) ומטגנים את חלקי העוף. מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים לסיר את הבצלים. מטגנים עד להזהבה קלה, מחזירים את העוף לסיר ושמים מעל את הגזר המגורד. ממליחים ומפלפלים ושמים מעל את שני חצאי השום. מערבבים את האורז עם הצימוקים, ממליחים ומפלפלים מלמעלה בנדיבות (אפשר להוסיף מעט קינמון) יוצקים מעל הכל בעדינות מים רותחים, לכסוי 2-3 ס"מ מעל האורז.
מכסים ומבשלים שעתיים, עד שהמים התאיידו לחלוטין והאורז תפוח מאד ורך .
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון